The Bastard BBQ

Zoek je een The Bastard bbq om te genieten van de lekkerste gerechten van de bbq?

Een The Bastard bbq is het verlengstuk van je keuken, je kookt ook in de winter op je buitenkeuken met deze bbq’s. Bestel direct jouw favoriete merk kamado bbq online en bijpassende bbq accessoires. Hoe reinig je een kamado bbq na gebruik? Bekijk meteen al onze reinigingsmiddelen voor de bbq. Ben je fan en wil je jouw Big Green Egg barbecue uitbreiden? Kijk dan eens naar een vleesthermometer of echte gietijzeren roosters.

The Bastard

Het koken op een The Bastard kamado BBQ in je buitenkeuken geeft je eten een indrukwekkende smaak. Het is net alsof ieder volgende gerecht beter is dan de laatste. De The Bastard kamados zijn leverbaar in verschillende formaten en daarom geschikt voor verschillende groepen personen. Van professionele chefs tot de hobbyisten en enthousiastelingen.

Nederlandse barbecue

De Nederlandse ontwerpers van The Bastard weten dat er een goede balans tussen vorm en functie moet zijn. Het design van de zwarte The Bastard bbq is een goed voorbeeld. Deze bastard wordt gemaakt van de beste materialen. Deze kamado bestaat uit topkwaliteit industrieel keramiek. Ook de andere onderdelen en accessoires zijn van zeer hoge kwalitiet. Hierdoor is The Bastard bestendig tegen zeer hoge temperaturen. Bepaalde delen worden bespoten met powder coating voor de maximale duurzaamheid.

Originele accessoires voor The Bastard BBQ

Grill accessoires zijn heel gaaf om het beste uit je Bastard kamado te halen. Bij Echtebbq.nl vind je een ruim assortiment aan bbq accessoires voor The Bastard. Er zijn ook vleesthermometers om altijd de temperatuur van jouw creaties op de barbecue in de gaten te houden zonder direct in de buurt te zijn. Vergeet niet om een gietijzeren rooster te bestellen voor de perfecte grillruit in jouw biefstuk van The Bastard.

Roken op The Bastard

Jouw Bastard rookt natuurlijk altijd. Maar wil je de producten een heerlijke rooksmaak meegeven of zelfs bijvoorbeeld vis koud roken? Bestel direct je rookhout en rookmot en ga aan de slag.
Online BBQ bestellen