Tip: 5 beste accessoires voor The Bastard Kamado BBQ

bastard accessoires tips

Heb jij zo’n prachtige The Bastard kamado BBQ? Pas op dat je hier niet verslaafd aan raakt! En als je de bbq vaak gebruikt dan wil je deze op termijn zeker te weten uitbreiden met verschillende accessoires. Wij hebben vijf veelgebruikte The Bastard Accessoires voor je uitgelicht.

Ben je bijna jarig of heb je gewoon iets te vieren? Vraag dan deze accessoires en maak je recepten nog beter hiermee.

  1. The Bastard kookboek ‘We can BBQ’
  2. The Bastard BBQ Brush small
  3. The Bastard gietijzeren rooster in verschillende maten
  4. The Bastard pizzasteen bestellen?
  5. The Bastard Dutch Oven

The Bastard kookboek ‘We can BBQ’

Op internet zijn natuurlijk enorm veel recepten voor de kamado bbq te vinden. Die zou je allemaal kunnen printen en je eigen boek hiermee maken. Ken jij het kookboek wat The Bastard zelf uitgebracht heeft? Het heet toepasselijk ‘we can BBQ’ en bevat tientallen overheerlijke recepten die je op jouw Bastard BBQ kunt maken.

De prijs ligt gemiddeld rond de 30 euro, je krijgt hiervoor een prachtig boek voorzien van een harde kaft. Wees er zuinig op en je zult er bergen kookplezier aan beleven.

The Bastard BBQ Brush small

Als je jouw kamado bbq van The Bastard intensief gebruikt dan verdiend deze het ook om regelmatig een goede schoonmaakbeurt te krijgen. Uiteraard kun je de bbq hoog opstoken (rond de 400 graden) en je zult zien dat de bbq dan als nieuw eruit ziet. Maar hoe reinig je dan het rooster? Met deze borstel van The Bastard kun je direct aan de slag om je rooster in tiptop conditie te houden.

De prijs van deze bbq accessoires ligt gemiddeld rond de 11 euro en regelmatig zijn ze ook nog eens in de sale terug te vinden bij verschillende bbq webshops.

The Bastard gietijzeren rooster in verschillende maten

Op internet zijn diverse verhalen te vinden over het wel of niet gebruiken van een gietijzeren rooster. De één beweert dat het gebruik van een gietijzeren rooster direct effect heeft op de grillsmaak van het vlees of de vis, de ander doet deze bewering af als onzin. Wat het ook is, jij wilt toch ook zo’n stoere grillruit in je vlees wat je serveert aan je vrienden? Bestel dan dit rooster en je bent vanaf nu de koning van de grillruiten.

Houd er wel rekening mee dat het schoonmaken en onderhouden van een gietijzeren rooster voor de bbq iets meer aandacht vraagt.

De prijs is afhankelijk van de grootte, voor iedere maat Bastard BBQ is een specifieke maat gietijzeren rooster te koop.

The Bastard pizzasteen bestellen?

Wil je eens iets anders dan vlees van de kamado bbq dan heb je deze accessoires nodig. Overweeg dan eens om een verse pizza te maken. Hiervoor is het aan te raden om gebruik te maken van een pizzasteen. The Bastard heeft deze in verschillende maten te koop, uiteraard passend bij jouw formaat Bastard.

Denk jij dat je alleen pizza kunt maken als je deze pizzasteen gekocht hebt? Dat is maar het begin. De pizzasteen van the Bastard is ook prima te gebruiken als je jouw eigen brood wilt maken. Of wat denk je van een gevuld gehaktbrood van The Bastard? Je breid de mogelijkheden enorm uit als je met deze pizzasteen aan de slag gaat.

De prijs is ook weer afhankelijk van de grootte van de steen. Hij begint bij ongeveer 35 euro.

The Bastard Dutch Oven

Een pan op de bbq? Het woord pan is eigenlijk een belediging voor deze prachtige gietijzeren alleskunner van The Bastard: Dutch Oven. Een grote gietijzeren pan waarmee je de heerlijkste gerechten maakt. Denk bijvoorbeeld eens aan hachee of goulash? Maar ook een vers brood maak je in deze Dutch Oven.

De prijs is stevig voor een pan, maar daar krijg je dan ook een stevige pan voor! Hij is te koop rond de 60 euro. Vergeet niet dat deze Dutch Oven geen aankoop is voor korte termijn maar dat je hier heel veel jaren plezier van hebt. Kijk maar eens op een rommelmarkt, hoeveel gietijzeren pannen vind je hier die al tientallen jaren oud zijn? Het onderhoud is het behoud.

Geef een reactie

Online BBQ bestellen