Big Green Egg kamado BBQ kopen?

Het koken op een Big Green Egg kamado BBQ in je buitenkeuken geeft je eten een indrukwekkende smaak. Het is net alsof ieder volgende gerecht beter is dan de laatste. De Big Green Egg kamados zijn leverbaar in verschillende formaten en daarom geschikt voor verschillende groepen personen. Van professionele chefs tot de hobbyisten en enthousiastelingen.

Design barbecue

De ontwerpers van Big Green Egg bbq's weten dat er een goede balans tussen vorm en functie moet zijn. Het design van de groene Big Green Egg bbq is een goed voorbeeld. Deze bbq wordt gemaakt van de beste materialen. Deze kamado bestaat uit topkwaliteit industrieel keramiek. Ook de andere onderdelen en accessoires zijn van zeer hoge kwalitiet. Hierdoor is een Big Green Egg bbq bestendig tegen zeer hoge temperaturen. Bepaalde delen worden bespoten met powder coating voor de maximale duurzaamheid.

Originele accessoires voor de Big Green Egg BBQ

Grill accessoires zijn heel gaaf om het beste uit je Egg kamado te halen. Bij Echtebbq.nl vind je een ruim assortiment aan bbq accessoires voor Big Green Egg. Er zijn ook vleesthermometers om altijd de temperatuur van jouw creaties op de barbecue in de gaten te houden zonder direct in de buurt te zijn. Vergeet niet om een gietijzeren rooster te bestellen voor de perfecte grillruit in jouw biefstuk van jouw Big Green Egg.

Roken op Big Green Egg

Jouw Egg rookt natuurlijk altijd. Maar wil je de producten een heerlijke rooksmaak meegeven of zelfs bijvoorbeeld vis koud roken? Bestel direct je rookhout en rookmot en ga aan de slag.
Online BBQ bestellen