De beste kamado bbq merken kopen: top 5 merken!

beste kamado bbq merken

De beste kamado bbq merken staan voor je klaar in dé bbq webwinkel van nu: Echtebbq.nl. Als jij toe bent aan een nieuwe bbq, dan wil je een bbq kopen waar je weer lange tijd mee vooruit kunt. Tegenwoordig heeft een kamado bbq vaak de voorkeur. Via ons kun je de modellen van de beste kamado bbq merken kopen, eenvoudig online en tegen de beste prijs. Wij stellen een aantal van de beste kamado bbq merken aan je voor.

Dé kamado komt van Big Green Egg

Elke barbecue liefhebber heeft wel van het merk gehoord en dit zegt eigenlijk direct alles over de populariteit van het merk. We hebben het over het merk Big Green Egg, dé grondlegger van de kamado bbq zoals we deze vandaag de dag kennen. Dit merk werd opgericht in 1974 en vindt nog altijd de kracht in het leveren van klassieke modellen.

Wanneer je een Big Green Egg koopt, dan ben je zeker van een maximale kwaliteit voor de rest van je leven. Je krijgt namelijk een levenslange garantie bij een model uit de collectie van dit merk!

Eén van Europa’s beste kamado bbq merken: Boretti

In Amerika zijn ze dol op barbecueen, net als wij. Dit verklaart waarom er zo veel Amerikaanse bbq merken te vinden zijn binnen de branche. Toch zijn er binnen Europa zeker ook geweldige merken te vinden. Eén van Europa’s beste kamado bbq merken is Boretti. Dit merk zet meer dan 20 jaar ervaring in om de meest innovatieve modellen op de markt te presenteren. Het doel van het merk is om een ultieme beleving te creëren en dit gaat het merk goed af. Met een Boretti barbecue kan het eigenlijk nooit mis gaan. De hoge kwaliteit zorgt ervoor dat je er jarenlang eindeloos veel plezier van hebt!

The Bastard modellen komen van Nederlandse bodem

Een Nederlandse onderneming is verantwoordelijk voor het op de markt brengen van de populaire The Bastard barbecues. Het merk werd in eerste instantie opgericht als The Black Bastard. Binnen korte tijd werd besloten om ‘black’ te laten vervallen, om voor de hand liggende redenen, en zo ontstond uiteindelijk The Bastard.

Als jij houdt van een stoere, robuuste en zeer complete barbecue, dan is dit misschien wel het ideale merk voor jou. Door de hoge kwaliteit die geleverd wordt mag dit merk zich zeker rekenen tot de beste kamado bbq merken van dit moment.

Een Keij Kamado komt nooit alleen!

Een keramische barbecue is supersterk, duurzaam en mooi om te zien. Dit moet het merk Keij Kamado ook gedacht hebben, want het merk zet vol in op keramische barbecues. Diverse modellen zijn voorzien van praktische zijtafels, welke zijn gemaakt van hoogwaardig HDPE.

Dit materiaal wordt ook gebruikt voor voorgevormde vijvers en dat bewijst de enorme kracht van het materiaal. Een barbecue van het merk Keij Kamado kopen is eigenlijk een voorproefje op wat komen gaat, want dit merk levert ook een extreem groot assortiment barbecue accessoires!

Het populaire Amerikaanse merk Weber

Weber mag zich echt rekenen tot de internationale marktleiders in de bbq branche. Het merk maakt niet alleen de beste barbecues, maar is ook professional in accessoires en zelfs complete buitenkeukens van hoge kwaliteit. Het merk is afkomstig uit Chicago, waar de uitvinding van de kogelbarbecue met deksel plaatsvond. Dit gebeurde al in 1952. Je kunt je voorstellen dat Weber inmiddels een flinke dosis ervaring op heeft gebouwd.

In 2003 werd er een dochteronderneming van Weber in Nederland opgericht, namelijk Weber-Stephen Holland BV. Weber mag zich rekenen tot de beste kamado bbq merken, vooral omdat de sterke service en de uitzonderlijke kwaliteit altijd gegarandeerd zijn.

Ontdek de beste kamado bbq merken online!

Bij Echtebbq.nl tref je altijd de beste kamado bbq merken aan. Wij hebben online een groot assortiment barbecues en barbecue accessoires verzameld. Je vindt bij ons een compleet overzicht van alle merken en mogelijkheden die voor je klaarstaan. Natuurlijk zoeken wij direct ook de beste prijzen voor je en sturen wij je graag door naar de beste aanbieder. Zo ontdek je bij ons altijd de beste kamado bbq merken online, voordelig en snel!

Geef een reactie

Online BBQ bestellen