9 vaderdag kado tips voor kamado bbq

vaderdag kado bbq

Binnenkort is het weer vaderdag. Maar jouw man of vader heeft natuurlijk ook alles al… Hoe ga je dit oplossen? Geef hem een aantal accessoires voor zijn kamado bbq of verras hem met een gietijzeren rooster.┬á

In deze blog hebben we 9 vaderdag kado tips op een rijtje gezet met een direct link naar het product in onze webshop. Ben jij dit jaar op tijd met het kado voor je vader in ieder geval ­čśë

1. Gietijzeren rooster voor kamado bbq

Als jouw vader een echte kamado barbecue heeft dan hebben wij de beste tip voor een vaderdag cadeau. Een echt gietijzeren rooster. Of je nu een Big Green Egg of een The Bastard zoekt, in onze webshop vind je verschillende gietijzeren roosters van verschillende maten en merken.

Met een gietijzeren rooster voor een kamado barbecue kun je de mooiste grillruit maken op jouw vlees of vis van de bbq.

Een gietijzeren rooster bestel je al vanaf 30 euro.

2. Borstel om de barbecue schoon te maken

Een kamado bbq kun je grotendeels onderhouden door na een sessie alle schuiven open te zetten en je bbq helemaal schoon te branden. Maar zoek je een vaderdag cadeautje om je vader nog beter te helpen? Geef hem dan een goede borstel en vertel daar natuurlijk bij dat jij vanaf nu de kamado zal onderhouden ­čśë

3. Vleesthermometer met bluetooth of WiFi

Je wilt toch niet dat je vader half rauw vlees eet? En natuurlijk eet jij mee. Dus geef je vader een vleesthermometer cadeau voor vaderdag! Hiermee bepaalt hij exact wat de garing van het vlees is. En met een WiFi vleesthermometer kan hij heerlijk vanuit zijn luie stoel genieten van de geur van de bbq.

4. Boek met de lekkerste bbq recepten

Hamburgers bakken doe je ook op je kamado bbq maar je wilt je vader toch wel meer eruit laten halen? Een kamado bbq is niet goedkoop, deze investering wil je ook terugzien in het resultaat. Uiteraard kun je googlen voor de beste recepten maar waarom geef je jouw vader geen bbq kookboek cadeau voor vaderdag? Er zijn heel veel verschillende soorten te bestellen in onze webshop, van gegrilde groenten tot de lekkerste recepten van echte grillmasters.

5. Rookhout voor de kamado bbq

Vlees bakken op een kamado bbq is heerlijk. Daar hoeven we niet over te discussi├źren. Maar wat vind je van een heerlijke gerookte zalm van de bbq, koud of warm gerookt. Of een kippetje met rooksmaak? Wist je dat je zelfs een appeltaart kunt roken in je kamado bbq? Geef je vader een voorraad rookhout en hij is voorlopig zoet. Rookhout is te verkrijgen in veel verschillende smaken en in verschillende prijsklasses.

6. Leren bbq schort voor echte vaders

Een echte grillmaster? Dat is jouw vader natuurlijk. En wat draagt een grillmaster bij een kamado bbq? Een echte leren bbq schort. Geef je vader voor vaderdag een prachtige leren schort voor jaren plezier en altijd schone kleren bij het buitenkoken op de Big Green Egg of The Bastard.

7. Draaispit / rotisserie voor de kamado

Een kippetje van de bbq… Het water loopt al direct uit onze mond. Maar naast een kip zou je ook een heerlijk broodje gyros kunnen maken. Ga jij het vlees om laten draaien door je vader of geef je hem voor vaderdag zo’n superhandige rotisserie voor zijn kamado bbq? Dit is een prachtig vaderdagcadeau waar hij (en jij) jarenlang plezier van heeft.

8. Pizzasteen voor de kamado barbecue

Een pizzasteen voor de kamado bbq? Daarmee kun je natuurlijk de lekkerste pizza’s maken met een fantastische authentieke smaak. Naast een pizza kun je deze steen ook gebruiken voor het zelf bakken van brood op de kamado bbq. Geef je vader deze pizzasteen voor vaderdag voor het allerbeste resultaat.

9. BBQ tang voor vader

Het vlees is klaar. De tafel is gedekt. Hoe haalt je vader nu het vlees van zijn kamado bbq af? Er zijn verschillende soorten bbq tangen te koop, ieder merk heeft sowieso zijn eigen merk bbq tang en daarnaast zijn er ook veel universele tangen te koop in onze webshop. Als jij je vader voor vaderdag een bbq tang cadeau geeft weet je zeker dat je altijd het beste vlees eet rechtstreeks van de kamado.

Heb je zo genoeg inspiratie voor de leukste vaderdag cadeaus? Mocht jij nog tips hebben voor musthaves die je vader zeker moet hebben laat het ons dan weten in een reactie onder dit bericht.

Geef een reactie

Online BBQ bestellen